Nu ska jag dela med mig av det pannkaksrecept som jag alltid använder.
För 4 pannkakor:
1 1/4 dl mjöl
3 dl mjölk
2 ägg
salt
Hallonfyllningen innehåller:
Frysta hallon (200 g)
Keso 500g
Koncentrerad apelsinjuice 2 msk
Florsocker 1/2 dl.
Och så här gör du:
1. Blanda keso, 2/3 av de halvtinade hallonen, apelcinjuice och florsocker.
2. Lägg en klick fyllning på varje pannkaka oc vik ihop tille tt paket. Garnera med hallonen som är kvar och sikta över lite florsocker.
Recetet på fyllningen är från pangkaksboken jag köpte förra veckan på myrorna.
Bild: JohannA Så här ser den ut.
Förutom hallonfyllningen hade vi även nutella och jordgubbssylt att välja mellan.
Bild: JohannA
Kommentera ifall någon av er testar att göra denna hallonfyllnig. Jag tyckte det var jättegott och jag kommer definitivt att göra det fler gånger. Dessutom fungerar fyllningen perfekt som att ätas även utan pannkakor både som efterrätt och frukost.
Lämna ett svar