Tänkte dela med mig om en simpel men väldigt god kycklinggryta som jag precis åt till kvällsmat.
1. Två kycklingfiléer
2. En burk kokosmjölk 400g
3. Valfri mängd broccoli
4. Valfri mängd röd chilipasta
Jag började med att koka broccolin. Jag gillar när den är rätt så mjuk, annars kan man låta den vara okokt tills man lägger i den i grytan.
Därefter satte jag på riset i och med att det tar ett tag att koka.
Nästa steg är att genomsteka kycklingen. Precis innan den håller på att få färg hade jag i en halvtesked av chilipastan då jag inte gillar när det är för starkt.
När kyckling är färdigstekt är det dags för kokosmjölken. Den ska bara bli varm och få smak från kycklingen.
Sista steget är att hälla i broccolin i grytan. Klart för servering 🤗
Det är riktigt gott att ha saltade cashewnötter till men i spartider hoppade jag över dem och saltade lite istället.
Mums! 🙌😍
Nu, barnmorskan i East End
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.
Lämna ett svar